Mešalnik blata (300L)

Mešalnik blata (300L)

NJ serije blato mešalnika je preproste strukture in značilnosti priročno uporabo, trajno, enotno mešanje in visoko učinkovitost.

Opis

Uporaba

Ta oprema se uporablja predvsem za mešanje blato, primerna za geologijo, raziskovanje premoga nafte. Z filtrirne naprave, se lahko uporabijo tudi za mešanje gnojevke v gradbeništvo, ceste in mostu, rezervoarji, rudnik, kemične industrije in tako naprej.


Funkcije

NJ serije blato mešalnika je preproste strukture in značilnosti priročno uporabo, trajno, enotno mešanje in visoko učinkovitost.


Tehnični podatki

Vrsta

Navpično en valj

Največje capacity(L)

400

Učinkovito capacity(L)

300

Propeler RPM (vrtljaji na minuto)

600

Power(kW)

7.5kW

Skupni dimensions(mm)

1140*950*1367

Weight(kg)

200


Zakaj izbrati Gorazd?


Prilagojenih izdelkov in storitev

Če vaše delo zahteva specializirano, zanesljive rešitve, Gorazd lahko podpirate s prilagojeno vrtanje izdelkov visoke kakovosti. Naše izkušnje in naša pozornost močna stranka bo zagotovila imate najboljše možnosti za vašo zaposlitev.

Na Gorazd industrije, smo dali veliko pozornostistoritve za stranke. Smo posvečena pomaga delo stranke, varno in učinkovito uporabo naših izdelkov. Smernice in storitve so vedno na voljo z naših tehnikov na mestu.Patentirane tehnologije

Tovarna pregled

Predstavitev projektov


kako Kontakt?

Tel: +86-29-86105123-606
Faksa: +86-29-86513529
E-pošta:Manager@rejeegroup.com
Naslov: Rm 10802, blok B, Kairui stavbe, Xi'an gospodarski razvoj območja, Kitajska.


Hot Tags: 300l mešalnik, Kitajska, dobavitelj, tovarno na Kitajskem, visoke kakovosti, za prodajo, z patentirane tehnologije

Sorodni izdelki

    Povpraševanje

    Izdelki