Mixer(1200L) blato

Mixer(1200L) blato

NJ serije blato mešalnika je preproste strukture in značilnosti priročno uporabo, trajno, enotno mešanje in visoko učinkovitost.

Opis

Uporaba

To opremo velja za vse vrste velikih, srednji in mali montažne komponente tovarne kot tudi industrija in gradbeništvo nizkih gradenj kot avtoceste, železniške, most, namakanje dela, dok,iskanje premoga nafte in tako naprej. Z filtrirne naprave, se lahko uporabijo tudi za mešanje gnojevke v gradbeništvo, ceste in mostu, rezervoarji, rudnik, kemične industrije in tako naprej.

S primerno strukturo, novost postavitev in enostavno upravljanje in vzdrževanje, lahko naredimo načrt glede na posebne zahteve za zadostitev povpraševanja kupcev.


Funkcije

Napredno oblikovanje

primerno strukturo

zanesljivo delovanje

visoke kakovosti, kratek čas

zmanjšana poraba energije


Tehnični podatki

Vrsta

Navpično en valj

Največje capacity(L)

1450

Učinkovito capacity(L)

1200

Propeler RPM (vrtljaji na minuto)

610

Power(kW)

11kw

Skupni dimensions(mm)

1520*1650*1610

Weight(kg)

750


Zakaj izbrati Gorazd?


Prilagojenih izdelkov in storitev

Če vaše delo zahteva specializirano, zanesljive rešitve, Gorazd lahko podpirate s prilagojeno vrtanje izdelkov visoke kakovosti. Naše izkušnje in naša pozornost močna stranka bo zagotovila imate najboljše možnosti za vašo zaposlitev.

Na Gorazd industrije, smo dali veliko pozornostistoritve za stranke. Smo posvečena pomaga delo stranke, varno in učinkovito uporabo naših izdelkov. Smernice in storitve so vedno na voljo z naših tehnikov na mestu.Patentirane tehnologije

Tovarna pregled

Predstavitev projektov


kako Kontakt?

Tel: +86-29-86105123-606
Faksa: +86-29-86513529
E-pošta:Manager@rejeegroup.com
Naslov: Rm 10802, blok B, Kairui stavbe, Xi'an gospodarski razvoj območja, Kitajska.


Hot Tags: 1200l mešalnik, Kitajska, dobavitelj, tovarno na Kitajskem, visoke kakovosti, za prodajo, z patentirane tehnologije

Sorodni izdelki

Povpraševanje

Izdelki