Diamant Bit

Diamant Bit

Diamant bitov--površina nastaviti; impregnirani

Opis

Če iščete košček diamant Kitajska z patentirane tehnologije in visoko kakovost diamant bit za prodajo na Kitajskem iz strokovno diamant košček dobavitelja in tovarne, vas prosimo, da kontaktirate Gorazd industrije.

Področje uporabe

Primeren za vrtanje delovanje v srednje do zelo težko formacije (f = 7-18), je neprimerna za razklano, zlomljeni formacije.

Funkcije

Površine iz bitov so odlična prilagodljivost v široko paleto formacije. Bits zagotavljajo visoko učinkovitost vrtanje, tudi v zelo zahtevnih pogojih vrtanje. Optimalno delovanje vrtanje dobimo tako, da izberete bitov z ustreznih profilov, kot krono oblike in formule matrike, prilagoditi rock formacije.

Impregnirane so odlična prilagodljivost v različnih zasedbah. Bitov zagotavlja dolgo življenjsko dobo in visoko vrtanje učinkovitost v različnih pogojih za vrtanje in so enostavno upravljati. Optimalno vrtanje učinkovitost je treba doseči s prilagoditvijo diamant velikost in koncentracijo, trdota obliko matrike in krono.

Hot Tags: diamant bit, Kitajska, dobavitelj, tovarno na Kitajskem, visoke kakovosti, za prodajo, z patentirane tehnologije

Sorodni izdelki

Povpraševanje

Izdelki