Montirani jedro vrtalni stroj (globina: 800M)

Montirani jedro vrtalni stroj (globina: 800M)

Glavne značilnosti:
1. vrtanje ploščadi, stolp in blata črpalke so opremljene na priklopnem vozilu. To je enostavno za montažo in demontažo.

Opis

Uporaba

HXY - 800QT tovornjak vgrajena vrtalni stroj se uporablja za geološko jedro vrtanje, no jedro, vrtanje, leachable peščenjak vrtanje, lahko uporabijo tudi na področju vodnih zajetij in velika luknja, inženiring vrtanje. Izdajalec, vrtanje lahko delo preko nerazvrščenih cest in divje puščave kjer temperaturi od - 25℃ za 42℃.


Funkcije

1, visoko stopnjo standardizacije, prilagodljiva--velik vaja navora (M = 793kg·fM), vrtanje stopnja distribucije (n = 40-979r/min) in velik premer vertikalne osi (Φ91mm).

2, vrtanje ploščadi, stolp in blata črpalke so vsi opremljeni na priklopnem vozilu. To je enostavno za montažo in demontažo.

3, priklopnika, ki nosijo višina 1320mm, nizko težišče, z dobro stabilnost.


Tehnični podatki


Zakaj izbrati Gorazd?


Prilagojenih izdelkov in storitev

Če vaše delo zahteva specializirano, zanesljive rešitve, Gorazd lahko podpirate s prilagojeno vrtanje izdelkov visoke kakovosti. Naše izkušnje in naša pozornost močna stranka bo zagotovila imate najboljše možnosti za vašo zaposlitev.

Na Gorazd industrije, smo dali veliko pozornosti servis. Smo posvečena pomaga delo stranke, varno in učinkovito uporabo naših izdelkov. Smernice in storitve so vedno na voljo z naših tehnikov na mestu.Patentirane tehnologije

Tovarna pregled

Predstavitev projektov

Kako v stik z nami?

Tel: +86-29-86105123-606
Faksa: +86-29-86513529
E-pošta:manager@rejeegroup.com
Naslov: Rm 10802, blok B, Kairui stavbe, Xi'an gospodarski razvoj območja, Kitajska.


Hot Tags: Montirani jedro vrtalni stroj (globina: 800M), Core vrtalni stroj

Sorodni izdelki

Povpraševanje

Izdelki